• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

Můžete dietu porušit?

Pustili jste se do hubnutí s It’s my life? Abyste dosáhli vysněných výsledků, naučili jste se jíst zdravě a cítili se lépe, snažte se dietní plán dodržovat. Může se ale stát, že dostanete chuť na něco sladkého. Vadí, pokud během diety zhřešíte? Co si můžete dopřát a co se s tělem v takové chvíli děje? Přečtěte si v našem článku.

Jak vypadá dieta It’s my life?

Druhá fáze proteinové dietyS proteinovou dietou It’s my life získá vaše tělo všechny důležité živiny. V první fázi diety budete konzumovat pět sáčků It’s my life denně. V dalších týdnech začnete k jednotlivým jídlům postupně přidávat zeleninu a následně budete sáčky nahrazovat normálním jídlem.

Během tří až čtyř dnů diety se tělo dostane do ketózy, odvodní nadbytečnou vodu a vy se budete cítit lépe. Energii bude vaše tělo brát z tuků. Během diety získáte potřebný příjem sacharidů v jednotlivých sáčcích It’s my life. Po skončení diety, až začnete konzumovat klasická jídla, je třeba příjem sacharidů taktéž hlídat, abyste znovu nepřibrali.

Na čem si (ne)můžete pochutnat?

Můžete dietu porušit?Záleží také na tom, jestli proteinovou dietu porušíte hned na začátku nebo ji držíte už několik týdnů. Pokud si dáte kousek zeleniny nebo masa, ketóza se nepřeruší. Pokud si ale dáte něco nezdravého, ketóza se přeruší bez ohledu na to, v které fázi diety se nacházíte. A po návratu k dietě bude opět přibližně tři až čtyři dny trvat, než se znovu nastartuje proces ketózy. Celý proces hubnutí se tak prodlouží zhruba o necelý týden. Rozhodně se proto vyhněte pečivu, rýži, alkoholu nebo sladkostem.

Pokud dietu nedržíte a snažíte se stravovat zdravě, nevadí, pokud si jednou za čas pochutnáte na něčem sladkém. Stejně jako nezhubnete po jednom zeleninovém salátu, nepřiberete ani po jednom nezdravém jídle. Problém by ale byl, pokud byste taková jídla jedli i v dalších dnech. Pravděpodobně by vám bylo těžko a také byste se mohli zavodnit. Jeden gram sacharidů totiž váže až tři gramy vody.

Jak získat motivaci?

Při dodržování určitých stravovacích pravidel je rovněž důležitá psychika. Pokud cítíte, že ztrácíte motivaci a jste podráždění, možná potřebujete zvolnit. O tom, jak získat motivaci k hubnutí a hlavně ji neztratit, jsme psali v našem článku.

Jídelníček na míruKromě těchto tipů vám také může pomoci, když si čas od času dopřejete například něco sladkého. Pokud dodržujete nastavený dietní plán nebo máte vyvážený jídelníček, který obsahuje všechny potřebné živiny, vychutnejte si dané jídlo a nestresujte se tím, že jste dietu výjimečně porušili. Po přerušení dietního plánu se ale vraťte zpět ke správnému stravování, neztrácejte motivaci a pokračujte v hubnutí.

Pokud chcete pomoci s nastavením dietního plánu nebo získat tu správnou motivaci, ozvěte se naší výživové poradkyni Tereze. Navštívit můžete také některou z poraden It’s my life. Rádi vám pomůžeme.

Hubnutí s It’s my life

It’s my life je expert na redukci hmotnosti a výživové poradenství.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

Výživové poradenství

  • Již sestavené dietní plány.
  • Odborně vyškolení certifikovaní a výživoví poradci.
  • Podrobní analýza těla na váze InBody.
  • Najdete nás ZDE

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací

* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.

Copyright 2024 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.