• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

Má smysl začít s IML dietou před Vánocemi?

S hubnutím můžeme začít v každém ročním období. Někdy si však klademe otázku: „Má to vůbec smysl teď, když za chvíli začínají Vánoce?“ Pokud bychom na to koukali tímto pohledem a neustále se na něco vymlouvali, nezačali bychom hubnout nikdy. Jestliže to teď jsou Vánoce, příště to může být Silvestr, Velikonoce nebo narozeninová oslava.

Je třeba si uvědomit, proč vůbec chceme hubnout a jít si za svým cílem. Pokud je naše motivace natolik silná, nezabrání nám ani Vánoce za dveřmi.

DO VÁNOC ČASU DOST

Do Vánoc nám zbývají více jak 3 týdny! Za tu dobu na sobě můžeme udělat pořádný kus práce. Dietou It’s my life! se dá zhubnout 1-2 kg týdně. Je proto velká škoda zahodit drahocenný čas a nechat hubnutí až po novém roce. Právě touto dobou si můžeme projít přísnějšími fázemi diety, abychom si na Vánoce mohli již dopřát maso a ryby.

PROČ NEZAČÍT AŽ PO NOVÉM ROCE?

Jestliže se vydáme cestou „Teď se ještě naposledy pořádně najím a od nového roku se pustím do diety“, pak docílíme akorát toho, že během Vánoc a svátků další kila nabereme. Místo toho, abychom vstoupili do nového roku o 4 kila lehčí, budeme je mít naopak nahoře. Takto vysoké číslo na váze nám k dobré náladě určitě nepřidá.

Vánoce – 5 zaručených tipů jak je zvládnout bez výčitek a kilogramů navíc

VĚDĚLI JSTE, ŽE…?

Většina Čechů má vánoční svátky spojené především s konzumací jídla. Neváháme za potraviny utratit nemalé částky. Na Vánoce si dopřáváme, přejídáme se, sladká jídla zajídáme slanými pokrmy a docílíme tím akorát toho, že je nám těžko. Díky špatnému stravování býváme hodně unavení, sportování taky moc nedáme, a to se vše promítá na naší postavě. 

Průměrný Čech během vánočních svátků přibere 2-3 kilogramy. Není proto vůbec špatný nápad začít s redukovat svá kila už před Vánoci a zhubnout něco „do foroty“.

CO KDYŽ DIETU IML PORUŠÍM?

Kdo by odolal pokušení voňavého cukroví nebo si odepřel tradiční štědrovečerní večeři v podobě smaženého kapra s bramborovým salátem? Pokud porušíme dietu a celý Štědrý den si vyhraníme na „cheat day“, pak naše tělo vystoupí z ketózy a proces hubnutí se zabrzdí. Tělo se přirozeně zavodní a ručička na váze může popolézt směrem nahoru. Nicméně, pokud se opravdu jedná jen o jeden den a následující dny již najedeme na předchozí dietní režim, pak se během 3 dnů dostaneme zpět do ketózy a do pár dnů budou kila zase pryč.

Jiná situace však nastane, pokud se ládujeme vším možným celé svátky až do Silvestra. Tady je téměř stoprocentní šance, že přibereme. Tělo se totiž během diety adaptovalo na nový stravovací režim a takto nesprávnou skladbou jídla dostaneme metabolismus do šoku. Jelikož nebude naše tělo stíhat trávit, uloží si téměř vše, co sníme.

Pro úspěšné hubnutí bychom měli Vánoce považovat za svátky klidu a pohody, kdy trávíme s rodinou volný čas. Rozhodně se nejedná o svátky obžerství. Není tedy důvod hubnutí odkládat až na nový rok.

Proteinová jídla a dietní plány na míru

Dietní plány

Proteinová jídla

Nápoje

Doplňky stravy

Hubnutí s It’s my life

It’s my life je expert na redukci hmotnosti a výživové poradenství.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

Výživové poradenství

  • Již sestavené dietní plány.
  • Odborně vyškolení certifikovaní a výživoví poradci.
  • Podrobní analýza těla na váze InBody.
  • Najdete nás ZDE

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací

* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.

Copyright 2024 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.