• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

Obezita u dětí a sladkosti pro děti

Asi každý z nás byl v dětství na sladké. Kdo by se netěšil na sladkou odměnu, kterou nás odměňovaly především babičky. Právě v dětství však může vzniknout závislost na sladkém, se kterou pak někteří bojují i celý život.

Obezita u dětí

Obezita je v dnešní době jednou z nejčastějších metabolických poruch. Především u dětí a mládeže je pak závažným problémem. Dítě si může obezitu a zdravotní problémy s ní spojené odnést až do dospělosti. S obezitou se pojí například kardiovaskulární choroby, diabetes, spánkové apnoe, astma, vysoký krevní tlak apod. Navíc může mít vliv i na psychiku jedince.

Pohyb a vyvážená strava u dětí je stejně důležitá jako u dospělých. Proto je nezbytné, aby rodiče byli dobrými příklady pro své ratolesti. Co se v dětství a dospívání naučí, se pak v dospělosti těžko odnaučují. Vědecké studie dokazují, že obezita u rodičů může neblaze ovlivnit fyzický i psychický stav dítěte.

Rodiče by tedy děti měli vést ke zdravé, vyvážené stravě a pravidelnému pohybu. Sladkosti jsou většinou plné rafinovaných cukrů, nezdravých tuků a neobsahují žádné živiny a vitamíny, potřebné pro vývoj dítěte.

Dokonce i my v It´s my life! myslíme na děti a není nám lhostejný jejich vývoj. Někteří výživoví poradci s dětmi dokonce pracují. Zdravou alternativou za sladkosti jsou například tyčinky It´s my life!, které neobsahují žádná umělá barviva ani konzervanty, a dokonce ani žádný přidaný cukr. Spousta dětí i dospělých preferuje slazené nápoje, proto jsme vymysleli zdravou alternativu a v nabídce máme nápoje, které neobsahují rafinovaný cukr a jsou slazené stévií.

Hubnutí s It’s my life

It’s my life je expert na redukci hmotnosti a výživové poradenství.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

Výživové poradenství

  • Již sestavené dietní plány.
  • Odborně vyškolení certifikovaní a výživoví poradci.
  • Podrobní analýza těla na váze InBody.
  • Najdete nás ZDE

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací

* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.

Copyright 2024 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.