45 minut
2
515 kcal
Na rozpálené pánvičce orestujeme na řepkovém oleji nadrobno nakrájenou cibuli a česnek.
Po chvíli přidáme mleté hovězí maso, které osolíme a opepříme.
Zasypeme mletou paprikou a promícháme.
Přidáme nastrouhanou mrkev a celer.
Vložíme rajčatové pyré a dusíme do změknutí zeleniny.
Na závěr dochutíme bazalkou a oreganem.
Takto připravenou omáčku podáváme s konjakovými těstovinami, posypeme parmazánem a dozdobíme čerstvou bazalkou.
Mleté hovězí maso | 200 g |
Střední mrkev | 2 ks |
Celer | 150 g |
Střední cibule | 1 ks |
Stroužek česneku | 2 ks |
Pasírovaná rajčata nebo rajčatové pyré | 250 g |
mletá paprika | |
sůl | |
pepř | |
Řepkový olej | 20 ml |
Sýr parmazánového typu na posypání | |
Konjakové těstoviny Shirataki tagliatelle |
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací
* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.
Copyright 2023 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.