Recept na přípravu grilovaných žampionů portobello se špenátem a sýrem cottage.
15 minut minut
2
286 kcal / 1195 kJ
Z portobello žampionů okrájíme nožičky, lehce potřeme olejem, osolíme a opepříme.
Připravené hlavičky ogrilujeme na grilovacím tácku kloboučkem nahoru cca 5 minut.
Mezitím si připravíme plnící směs.
Smícháme cottage sýr se spařenými listy špenátu, nasekanou šalotkou, promačkaným stroužkem česneku a zbytkem oleje.
Kloboučky žampionů umístěné na tácku obrátíme, naplníme směsí a grilujeme dalších 5 minut.
žampiony portobello | 4 ks |
přírodní cottage sýr | 1 kelímek |
listy baby špenátu | 1 větší hrstka |
menší šalotka | 1 ks |
stroužek česneku | 1 ks |
řepkový olej | 2 lžíce |
sůl | |
pepř |
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací
* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.
Copyright 2023 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.