Vyzkoušejte náš recept na španělské low carb ptáčky. Jako přílohu můžete zvolit konjak těstoviny.
120 minut
4
451kcal / 1885kJ
Jednotlivé plátky masa osolíme, opepříme a rozprostřeme slaninu nebo šunku.
Přidáme 1/4-1/2 vařeného vajíčka, kousek šalotky a na hranolky nakrájené kyselé okurky.
Zavineme nití do špalíčku.
Na tuku orestujeme ptáčky ze všech stran a poté vyjmeme a dáme bokem.
Do pánvičky vložíme nadrobno nakrájenou cibuli, po chvíli přidáme pokrájené kyselé okurky a vařená vajíčka a restujeme.
Osolíme, opepříme, přidáme dijonskou hořčici a promícháme.
Zalijeme vodou, přidáme ptáčky a do změknutí masa dusíme pod pokličkou.
Po změknutí masa ptáčky opět vyjmeme a omáčku ponorným mixérem rozmixujeme.
Ptáčky vložíme zpět do omáčky, aby se prohřály.
Jako přílohu doporučujeme konjakové těstoviny nebo konjakovou rýži.
Hovězí maso | 6 plátků |
Anglická slanina / kvalitní šunka | 6 plátků |
Vejce vařené natvrdo | 5 |
Menší kyselé okurky | 12 |
Střední šalotky | 2 |
sůl | |
pepř | |
Větší cibule | 1 |
Dijonská hořčice | 1 větší lžíce |
Řepkový olej / ghí (přepuštěné máslo) |
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací
* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.
Copyright 2023 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.