• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

Zhubněte do léta, ještě to stihnete!

S příchodem teplého počasí začínáme odhazovat svrchní vrstvy oblečení. Maskování faldíků pod svetry již není možné. Nadbytečná kila, která nelze schovat, vylézají na povrch. Následně si mnozí z nás začnou vyčítat, proč s hubnutím nezačali již dříve? Není však nic ztraceno. Právě teď je ideální čas na změnu. Zhubnout efektivně a zdravě lze i během několika dní či týdnů. Je však třeba na sobě začít pracovat okamžitě.
Nejúčinnějším způsobem hubnutí je dieta založena na principu ketózy. V takovémto případě je třeba v jídelníčku snížit množství sacharidů na 50g/den. Současně je však důležité přijímat stravou kvalitní bílkoviny. Ze stravy se vyloučí všechny potraviny obsahující velké množství sacharidů – přílohy (rýže, těstoviny, brambory, luštěniny), ovoce, pečivo, barevné druhy zeleniny a alkohol. Navyšují se zdroje kvalitních tuků a samozřejmě pitný režim.
Někteří jedinci, kteří se orientují v problematice výživy si můžou jídelníček poskládat tak, aby tělo nestrádalo. Bohužel z běžných surovin nelze docílit toho, aby byl jídelníček při ketonové dietě pro tělo plnohodnotný. Je to takřka nemožné, jelikož nám v tuto chvíli budou chybět důležité vitamíny a minerální látky, které běžně získáváme ze sacharidových příloh.
Přesně na toto myslela dieta It’s my life!. Aby tělu nic nechybělo, zakomponovala do svých produktů všechny důležité živiny. Díky sníženému množství sacharidů, zastoupením kvalitních bílkovin a obsahem všech potřebných vitamínů a minerálních látek začne tělo již během pár dní nahrazovat energii rozkladem vlastních tukových buněk. První výsledky se objevují již po týdnu, což vede k velké motivaci pokračovat v hubnutí i nadále. Za 3-4 týdny si změny postavy začne všímat i okolí.
Pro každého člověka má dieta It’s my life! určený dietní plán dle výše nadváhy. Každý dietní plán se skládá z 6ti po sobě jdoucích fází. Na začátku diety se konzumuje 5 jídel It’s my life!. Postupně jak dochází k úbytku hmotnosti, tak se jídla snižují a nahrazují se jídly vlastními. V šesté fázi, kdy jste již na své vysněné váze, se stravujete běžně dle zásad zdravé výživy. V jednotlivých fázích se do jídelníčku postupně přidávají sacharidy tak, aby si na ně tělo postupně zase zvyklo a zabránilo se tím jojo efektu. Výsledkem diety It’s my life! je tedy zdravý úbytek váhy za krátký čas bez jojo efektu.

Hubnutí s It’s my life

It’s my life je expert na redukci hmotnosti a výživové poradenství.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

Výživové poradenství

  • Již sestavené dietní plány.
  • Odborně vyškolení certifikovaní a výživoví poradci.
  • Podrobní analýza těla na váze InBody.
  • Najdete nás ZDE

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací

* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.

Copyright 2024 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.