• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

Přírodní sladidla

Třtinový cukr je na světě už velmi dlouho a každý ho dobře zná. Obsahuje spoustu minerálů, enzymů a antibakteriálních látek. Je vhodný na ochucení kaší, tvarohů, jogurtů, přidává se také do dezertů, které neprochází tepelnou úpravou. Nedoporučuje se přidávat do pokrmů, které se upravují vyšší teplotou než 40-50 °C, neboť pak ztrácí své blahodárné účinky a je z něj klasické sladidlo.

Třtinová melasa

Přírodní sladidla

Toto přírodní sladidlo obsahuje spoustu vitamínů a má nízký glykemický index, takže je vhodné i pro diabetiky. Získává se při výrobě třtinového cukru jako vedlejší produkt. Používá se nejen v kuchyni, ale je vhodná i při léčbě depresí, napětí, chudokrevnosti, kožních problémů, při plynatosti, průjmu nebo zácpě. Je vhodná i pro sportovce se zvýšenou výkonností a pro ochranu namáhavých kloubů. Doporučuje se starším lidem pro zlepšení celkového stavu a pohybového aparátu.

Javorový sirup

Získává se nejčastěji z javorové mízy. Cukr, který obsahuje neproniká přímo do krve, ale vstřebává se střevními stěnami a nezatěžuje trávicí systém. Obsahuje množství antioxidantů, minerálů, vitamínů, pomáhá chránit pokožku a je vhodný při léčbě zápalových onemocnění. Hodí se skvěle na palačinky, wafle nebo do kaší.

Stévie

Stévie je přírodní sladidlo, které nemá žádné kalorie. To je způsobeno tím, že naše tělo nedokáže tuto rostlinu strávit, tím pádem nezvyšuje hladinu cukru v krvi, ani nepřispívá k tvorbě zubního kazu. Je 300krát sladší než klasický cukr a je vhodná i pro diabetiky. I v It´s my life! doslazujeme výrobky právě stévií.

Kokosový cukr

Vyrábí se z nektaru z kokosových květů a obsahuje také spoustu vitamínů, minerálů, aminokyselin a vlákninu. Další výhodou je jeho nízký glykemický index. Proto je vhodný i pro diabetiky. Hodí se především při pečení.

I přesto, že tato přírodní sladidla jsou vhodnější než klasický bílý cukr a obsahují mnoho živin, není potřeba to s nimi přehánět. I z nadměrného množství těchto cukrů se totiž dá přibrat.

Hubnutí s It’s my life

It’s my life je expert na redukci hmotnosti a výživové poradenství.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

Výživové poradenství

  • Již sestavené dietní plány.
  • Odborně vyškolení certifikovaní a výživoví poradci.
  • Podrobní analýza těla na váze InBody.
  • Najdete nás ZDE

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací

* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.

Copyright 2024 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.