Hamburger že je nepřítel hubnutí? To neplatí, pokud pšeničnou bulku vyměníte za výborné žampiony portobello osmažené na voňavém přepuštěném másle ghÍ.
30 minut
2
666
Mleté maso osolíme, opepříme a vytvarujeme si dva burgery.
Šalotku nakrájíme na menší kolečka a na ghí, rozehřátým na mírném plameni, dozlatova orestujeme.
Dále u žampiónů oddělíme nohy od klobouků. Každý klobouk na ghí pozvolna taktéž z obou stran orestujeme.
Na vyšším plameni z obou stran na ghíčku osmažíme burger. Poté si poskládáme burger: na klobouk žampionu dáme maso, cheddar, listy salátu, rajče, cibulku a přiklopíme dalším kloboukem.
Žampióny portobello | 4 ks |
Mleté hovězí maso | 400 g |
Cheddar | 80 g |
Přepuštěné máslo gHÍ | 3 lžíce |
Šalotka | 2 ks |
Rajče | 2 ks |
Sůl, pepř | špetka |
Rukola, polníček čerstvý špenát | dle chuti |
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací
* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.
Copyright 2023 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.