• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

Přílohy ve tvaru špaget a rýže, po kterých zhubnete

Těstoviny a rýže bývají oblíbenou potravinou každého z nás. Bohužel tyto klasické sacharidové přílohy se neslučují s nízkosacharidovým stravováním. Abychom si však těstoviny a rýži mohli dopřát i během ketonové diety, byly k tomuto účelu vyrobeny speciální nízkoenergetické přílohy ve tvaru nudlí a rýže. Tyto přílohy obsahují pouze 10 kcal na 100 g výrobku. Neobsahují žádný lepek, žádné sacharidy, žádný tuk. Zato jsou bohaté na vlákninu a mají pozitivní účinek na naše zdraví.

Tyto speciální přílohy se vyrábí s kořene rostliny Konjac Amorphophallus – česky se mu říká také zmijovec indický. Tato rostlina obsahuje velké množství ve vodě rozpustné vlákniny glukomannan. Při konzumaci takovéto potraviny glukomannan v trávicím traktu výrazně nabyde na objemu a tím nás dokáže zasytit i relativně malé množství.

Díky pozitivním účinkům vlákniny slouží konjakové přílohy jako skvělý pomocník při hubnutí i při snižování cholesterolu. Pro své jedinečné složení jsou vhodné jak pro dospělé, tak i pro děti, sportovce, diabetiky, celiaky, vegetariány i vegany.

Konjakové přílohy

Lze zařadit již od 1.fáze hubnutí diety It’s my life! např. do polévek. Od 2.fáze jimi můžeme obohatit zeleninové saláty a od 3.fáze se perfektně hodí jako příloha k masu a zelenině. Nemají žádnou specifickou chuť, tedy si je můžeme dokořenit dle svých chuťových preferencí.

Přílohy ve tvaru rýže a špaget také šetří náš čas, jelikož není třeba je vařit. Stačí pouze otevřít obal, slít vodu přes cedník a přílohy propláchnout a prohřát v pánvi nebo v mikrovlnné troubě.

Hubnutí s It’s my life

It’s my life je expert na redukci hmotnosti a výživové poradenství.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

Výživové poradenství

  • Již sestavené dietní plány.
  • Odborně vyškolení certifikovaní a výživoví poradci.
  • Podrobní analýza těla na váze InBody.
  • Najdete nás ZDE

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací

* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.

Copyright 2024 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.