Připravte si šťavnaté kuřecí kousky v kešu omáčce s nádechem orientu. V prvním kroku si naložíme kešu ořechy do vody alespoň na hodinu.
90 minut
2
349 kcal
Kešu ořechy zalijeme vlažnou vodou a necháme je aspoň hodinu namáčet. Zároveň nakrájíme na menší kostky kuřecí maso, osolíme, opepříme, přidáme kari koření, zalijeme bílým jogurtem a necháme hodinu maso marinovat.
V hrnci na ghí orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme konzervovaná loupaná rajčata a necháme chvilku (cca 10 minut) vše provařit. Do této směsí přisypeme opláchnuté kešu ořechy, zalijeme zeleninovým vývarem (který připravíme dle návodu na obale) a rozmixujeme do hladké omáčky.
Poté do omáčky přidáme marinované kuřecí maso i s marinádou a necháme podusit do změknutí masa, osolíme, opepříme a podáváme.
Kuřecí prsa | 200 g |
Bílý jogurt | 50 g |
Kešu ořechy It's my life! | 50 g |
Zeleninový vývar It’s my life! | 5 g |
Přepuštěné máslo ghí It’s my life! | 10 g |
Cibule | 50 g |
Konzervovaná loupaná rajčata | 200 g |
Česnek, kari koření, sůl, pepř | dle chuti |
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací
* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.
Copyright 2023 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.