• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

Jak netradičně připravit produkty It’s my life!?

Produkty It’s my life! jsou velmi oblíbené nejen z hlediska chuti, ale také pro svou snadnou přípravu. Postačí mít po ruce pouze vodu a shaker, ve kterém si jídlo smícháme. Proteinová jídla It’s my life! si však můžeme vyrobit i netradičním způsobem a při jejich přípravě využít fantazii a trochu zaexperimentovat. Pokud nemáme zrovna po ruce shaker na koktejly, či pánvičku na omelety, lze si poradit i jiným způsobem. Stejně tak můžeme cíleně obměnit jejich tradiční přípravu a vznikne nám úplně jiný produkt.

Koktejly

Koktejly si většina lidí připravuje tradičním způsobem smícháním sáčku s vodou v shakeru. Nemusí ale jít vždy jen o studenou vodou, můžeme použít i vodu teplou. Docílíme tím například skvělé horké čokolády k odpolední svačince nebo horkého kapučína. Pokud nemáme zrovna k dispozici shaker, postačí jakákoliv sklenice či hrnek, ve kterém si koktejl umícháme pomocí metličky nebo zašleháme ponorným mixérem.
V letním období si koktejl můžeme připravit jako zmrzlinu. V tomto případě postačí jen smíchat s menším množstvím vody, nalít do nádobky a vložit na pár hodin do mrazáku.

Jak netradičně připravit produkty It's my life!?

Omelety

K přípravě omelet je zapotřebí použít pánvičku. Obsah sáčku se smíchá s požadovaným množstvím vody, směs se vylije na pánvičku a opeče se z obou stran na malém množství tuku. Připravit si tímto způsobem můžeme jak jednu silnější, tak více tenčích omelet. Omelety lze opéci i v lívanečníku. V případě sladkých palačinek lze přidat navíc do směsi pro lepší chuť například skořici.
Netradičním způsobem si lze připravit z této směsi i zdravé proteinové chipsy. Postačí sáček důkladně smíchat s menším množstvím vody a lžící klást na plech. Takto upečeme při vyšší teplotě dokřupava. Na ochucení lze přidat např. stroužek česneku či pažitku.

 

Proteinové palačinky a omelety

Kaše

Kaše nejčastěji smícháváme s horkou vodou v misce. Pro zpestření lze přidat i skořici či holandské kakao. Z kaše si však můžeme připravit i velmi chutný zákusek jak k snídani, tak třeba ke svačině. Postačí smíchat obsah sáčku s menším množstvím vody, nalít do hrnečku a dát ohřát na plný výkon na 2 minuty do mikrovlnky. Vznikne nám muffin. Z hrnečku tento dezert snadno vyklopíme. Není třeba vymazávat.

Jak netradičně připravit produkty It's my life!?

Polévky

Polévka vznikne smícháním horké vody a sáčku, kterou můžeme připravit jak v misce, tak v shakeru. Polévku však můžeme pojmout i jako omáčku, pokud zalijeme menším množstvím vody. Takto vzniklou omáčkou lze přelít třeba konjakové těstoviny.

Jak netradičně připravit produkty It's my life!?

Hlavní jídla

Hlavní jídla (modré sáčky) se stejně jako většina jídel zalévá horkou vodou ideálně do misky. Pokud máme však tendenci vylepšit jejich chuť, lze do nich přidat stroužek česneku, jarní cibulku, bylinky, pepř či chilli. Hotová jídla takto lze konzumovat samostatně nebo v případě ragú, těstovin carbonara či milánských těstovin smíchat navíc s konjakovými těstovinami.

Proteinová hlavní jídla

Hubnutí s It’s my life

It’s my life je expert na redukci hmotnosti a výživové poradenství.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

Výživové poradenství

  • Již sestavené dietní plány.
  • Odborně vyškolení certifikovaní a výživoví poradci.
  • Podrobní analýza těla na váze InBody.
  • Najdete nás ZDE

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací

* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.

Copyright 2024 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.