• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

Zhubněte do plavek, ještě to stihnete!

Zima byla tuhá, ale všechno jednou končí. Postupně se začíná oteplovat, blíží se jaro a pro některé i dlouho očekávané léto, na které se těšíme, ale zároveň řešíme opět otázku hubnutí. Plánovali jste, že tentokrát to již zvládnete a zhubnete, než začne plavková sezóna, ale z nějakých důvodů vám to nevyšlo?

Hubnutí do plavek

Nepropadejte panice, protože ještě není pozdě. Mnozí často nedodržují režim, který si sami naplánují a nechají se dříve či později zlákat, dietu poruší a vrátí se ke starým zvyklostem. Problémem může také být, že stanovená pravidla bývají mnohdy chybná, jedinci hladoví, jsou unavení a otrávení. V takovém případě nejde dlouho „dietu“ dodržovat a není divu, že svoji snahu vzdají.

 

Proč dietní program It’s my life!?

Dietní program It’s my life! je v mnoha věcech výhodný. Pokud se dáte do hubnoucího programu s námi, výrazný úbytek tělesného tuku máte garantovaný již v začátku. Je to způsobeno především kvůli ketóze, která se ve vašem těle během prvních dní vyvolá. Ketóza je totiž stav, kdy naše tělo v důsledku vyčerpání glykogenových zásob v těle, začne brát energii přímo z tuků. Proto můžeme pozorovat velké úbytky již po prvním týdnu.

Další výhodou pro vás je, že docházíte každý týden na jednu z našich poboček na přeměření, a tak se můžete sami přesvědčit, jak vám hubnutí jde. Zároveň nad sebou máte stále kontrolu a podporu poradce, což vám dává pocit, že na to nejste sami.

Jak je výše zmíněno, výsledky se dostavují opravdu rychle, čehož si sami začnete brzy všímat i na oblečení. Vaše proměna ale neujde ani okolí a koho by nepotěšily a nepodpořily pozitivní ohlasy na vaši osobu?

 

Odnaučíme vás špatným návykům

Špatné stravovací návyky způsobují i celkovou únavu, vyčerpanost, špatnou náladu a mnoho dalších. To vše je doprovázeno chutěmi, které neovládáme, a tak jsme v začarovaném kruhu. V It’s my life! takové problémy mít nebudete, jelikož vašemu tělu budete dodávat všechny potřebné živiny. Můžete se tedy těšit na spoustu energie, dobrou náladu a díky rychlým změnám i motivaci pokračovat v hubnutí.

A jak dlouho tedy budete hubnout? Je to velmi individuální. Na první konzultaci se domluvíte na dietním programu. Zohledňuje se vaše aktuální hmotnost a představa té cílové. V průměru s námi klienti hubnou přibližně 8 týdnů. Budete-li chtít hubnoucí program urychlit či vám nebude něco vyhovovat, poradce je tu pro vás a pomůže vám najít vhodné řešení.

Pokud se obáváte jojo efektu, nemusíte. Během diety, kterou začínáte na plné náhradě – konzumujete pouze naše produkty, se postupně začíná zařazovat běžné jídlo. Výběr je zpočátku omezený, a to především z důvodu zachování stavu ketózy a postupnému zvykání organismu na normální stravu. Ke konci však můžete jíst téměř vše. V celém průběhu hubnoucího programu budete se svým poradcem probírat otázku stravování, naučíte se tak, jaké potraviny a kdy vybírat, v jakém množství je konzumovat apod. Důležité však je, abyste se po skončení diety nevrátili ke svým předešlým zvyklostem, v tomto případě by byl jojo efekt, jako u každé diety, dosti pravděpodobný. Nemusíte se ale obávat, že na to budete sami, neboť i po ukončení můžete stále docházet na kontroly a přeměření, a tak si váhu dlouhodobě hlídat a udržovat. Pokud by se vám hmotnost začala z nějakého důvodu zvyšovat, s naším poradcem přijdete na příčinu a vše podchytíte v počátku.

Dieta je startem do nového a lepšího životního stylu, než máte doposud a my jsme tu pro vás, abychom vám pomohli s novým začátkem. Pojďme tedy léto a plavkovou sezónu přivítat s chutí, radostí a nižší váhou!

Hubnutí s It’s my life

It’s my life je expert na redukci hmotnosti a výživové poradenství.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

Výživové poradenství

  • Již sestavené dietní plány.
  • Odborně vyškolení certifikovaní a výživoví poradci.
  • Podrobní analýza těla na váze InBody.
  • Najdete nás ZDE

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací

* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.

Copyright 2024 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.