• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

Pro koho jsou určeny produkty It’s my life!?

Proteinové tyčinky

Na první pohled se může zdát, že produkty It’s my life! jsou určeny pouze pro ženy a muže, kteří chtějí trvale zlepšit svůj životní styl a zredukovat nadbytečné množství tuku. Naše produkty mají však mnohem širší využití a dokáží pomoci i ostatním skupinám lidí. Komu tedy lze naše produkty doporučit?

Ženám a mužům, kteří chtěji zredukovat tuky

Primárně je dieta It’s my life! určená pro zdravé osoby starší 18ti let, kteří chtějí bez hladovění zhubnout a trvale zlepšit své stravovací návyky.
Využít ji také mohou osoby, díky kterým se vlivem nadváhy objevily zdravotní problémy v podobě vysokého krevního tlaku, cholesterolu, cukrovky II.typu, nadměrného pocení, vyšší náchylnosti k infarktům a srdečně-cévním onemocněním.

Pro běžnou populaci, která se nestíhá stravovat

Vlivem dnešní hektické doby řada lidí nestíhá pravidelně jíst. Při pracovním nasazení je lidský mozek plně zaměstnaný a spousta lidí si na jídlo mnohdy ani nevzpomene. Tělo pak začne strádat a dochází ke zvýšenému ukládání tuku. Stravu bychom tedy měli přijímat v pravidelných intervalech. Jídla It’s my life! nám k tomu můžou dopomoci. Díky obsahu nezbytných vitamínů, minerálních látek a stopových prvků jsou jídla It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy. Pokud tedy nestíháme, můžeme tělu kdykoliv během dne dopřát vyváženou stravu v podobě kaše, koktejlu, polévky, omelety či hlavního jídla.

Pro koho jsou určeny produkty It’s my life!?Pro sportovce

Produkty It’s my life! lze užívat jak před tréninkem, tak po jeho skončení. Velkou výhodou je, že proteiny přijímané v těchto produktech jsou velmi dobře stravitelné a na rozdíl třeba od proteinů z masa je tělo využívá ihned po konzumaci.

Pokud se tedy sáček It’s my life! zkonzumuje po tréninku, zajistí se tím svalové hmotě potřebná regenerace a zároveň se tělu doplní potřebné vitamíny a minerální látky. Konzumací před tréninkem se zase minimalizuje odbourávání svalů a jejich poškozování během cvičení.

Pro ty, kteří potřebují přibrat na váze

Stravu It’s my life! lze zařadit nejen pro hubnutí, ale také za účelem přibírání na váze. Díky obsahu kvalitních bílkovin tělu dopomůžeme k maximálnímu zachování či postupnému nabírání svalové hmoty a doplníme mu potřebné vitamíny a minerály. Jídla It’s my life! je v tomto případě vhodné zařadit jako porci navíc během dne. V případě přípravy kaší či koktejlů lze použít místo vody tučné mléko a doplnit ořechy či semínky.

 

Hubnutí s It’s my life

It’s my life je expert na redukci hmotnosti a výživové poradenství.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

Výživové poradenství

  • Již sestavené dietní plány.
  • Odborně vyškolení certifikovaní a výživoví poradci.
  • Podrobní analýza těla na váze InBody.
  • Najdete nás ZDE

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací

* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.

Copyright 2024 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.