• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

Podpořte hubnutí přírodními spalovači

Jistě všichni víme, že pro účinné hubnutí je třeba dodržovat vyváženou stravu, pravidelný pohyb a dostatečný pitný režim. Hned na začátku je třeba si uvědomit, že samotné spalovače náš problém s hubnutím nikdy nevyřeší. Nedonutí nás se správně stravovat, začít sportovat ani dodržovat pitný režim. Pomůžou nám pouze podpořit rychlejší hubnutí. Bez úpravy jídelníčku to však fungovat nebude.

Abychom dosáhli rychlejšího efektu, není na škodu si k toužebnému cíli dopomoci nějakým tím spalovačem. Nemusíme však hned utíkat do lékárny a kupovat předražené tabletky. Řešení máme často na dosah ruky. V běžné domácnosti nalezneme potraviny, které fungují na stejném principu jako „zázračné“ hubnoucí pilulky, jen nás vyjdou o dost levněji. Tyto potraviny nám dokáží podpořit spalování tuků, zrychlit a prohřát metabolismus, snížit chuť k jídlu nebo mají vysoce sytící efekt. O které potraviny se jedná?

Chilli papričky

Podpořte hubnutí přírodními spalovači

Hlavní účinnou látkou chilli papriček na podporu spalování tuků je obsažený kapsaicin. Prohřívá naše tělo, zrychluje metabolismus a dokáže i snižovat chutě k jídlu. Díky svým spalovacím účinkům bývá kapsaicin důležitou složkou spousty přípravků na podporu hubnutí. Chilli papričky můžeme v kuchyni použít do omáček, polévek, okořenit s nimi maso, připravit si z nich pastu, ale hodí se také do toastů nebo na těstoviny.

 

Zázvor

Podpořte hubnutí přírodními spalovači

Pikantní koření jako je zázvor jednoznačně zahřívá a urychluje metabolismus a při pravidelné konzumaci snižuje chuť k jídlu. Kromě jeho pozitivních účinků na hubnutí nás navíc dokáže ochránit proti nachlazení. Ze zázvoru si můžeme připravit čaj nebo domácí limonádu. Jako koření ho můžeme přidat k masu a rybě.

 

 

 

Káva

Podpořte hubnutí přírodními spalovači

Jeden šálek kávy obsahuje přibližně 100mg kofeinu. Kofein na naše tělo působí jako stimulant a do krve se dostává velmi rychle. Zvyšuje využití tukové tkáně jako zdroje energie a přispívá k nastartování procesu spalování. Káva má však diuretické účinky, proto je třeba ke každému šálku vypít dostatek čisté vody. Aby měl kofein na naše tělo ten správný účinek, je třeba však pít kávu bez cukru a bez mléka, které znesnadňuje vstřebávání kofeinu.

 

 

Ananas

Podpořte hubnutí přírodními spalovači

Ananas má hned několik pozitivních vlastností. Obsahuje jen minimum kalorií a díky vysokému obsahu vlákniny má velký sytící efekt. Hlavní účinnou složkou často využívanou při hubnutí je enzym bromelain. Který zabraňuje ukládání tuků. Díky kombinaci těchto vlastností se extrakty z ananasu přidávají do různých přípravků na hubnutí.

 

 

 

Skořice

Podpořte hubnutí přírodními spalovači

Skořice napomáhá ke snadnějšímu trávení a tím i k rychlejšímu spalování. Zpomaluje také ukládání tuků a stabilizuje hladinu krevního cukru, což je při hubnutí velmi důležité. Skořice má v kuchyni široké využití. Můžeme ji přidávat nejen do pečení, ale také do různých čajových směsí, rajčatové omáčky, k přípravě domácích limonád nebo ovocných přesnídávek.

 

 

 

Jablečný ocet

 

Podpořte hubnutí přírodními spalovači

Jablečný ocet bývá také častým pomocníkem při hubnutí nadbytečných kil. Nejenže usnadňuje trávení, ale také díky obsahu vlákniny pektinu navozuje pocit sytosti, snižuje chutě na sladké, pomáhá spalovat tuk a detoxikuje organismus. Pro nastartování organismu bohatě postačí jednou denně vypít sklenici vody rozmíchanou se lžící kvalitního jablečného octa. Jablečný ocet ale také můžeme přidávat třeba do salátů nebo do marinády na maso.

 

 

 

Chia semínka

Podpořte hubnutí přírodními spalovači

Chia semínka mají díky obsahu vlákniny vysoce sytící efekt. Ve střevním traktu výrazně nabobtnají a tím dojde ke snížení pocitu hladu a zpomalení ukládání tuku. Chia semínka můžeme přidat do jogurtu, tvarohu, snídaňových kaší nebo třeba i do zeleninových nebo ovocných salátů.

 

Hubnutí s It’s my life

It’s my life je expert na redukci hmotnosti a výživové poradenství.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

Výživové poradenství

  • Již sestavené dietní plány.
  • Odborně vyškolení certifikovaní a výživoví poradci.
  • Podrobní analýza těla na váze InBody.
  • Najdete nás ZDE

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací

* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.

Copyright 2024 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.