• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

Novoroční předsevzetí

Nový rok by neměl být důvodem pro hubnutí. Pokud chcete začít hubnout, můžete začít kdykoliv – ideálně ihned. Nicméně pokud se rozhodnete udělat za končícím rokem tlustou čáru, je novoroční předsevzetí dobrým startovacím momentem.

Proč chci hubnout?

Ze všeho nejdůležitější je si uvědomit, proč chcete zhubnout, co vás k tomu vede, jakou máte motivaci a té se držet po celou dobu hubnutí. Pokud motivace pro hubnutí bude nedostatečná, pak při prvních těžkostech se vrátíte k původním stravovacím návykům a tím se vzdáte veškeré snahy zhubnout. Každý neúspěšný pokus o hubnutí si tělo velmi dobře pamatuje a případný další pokus může znamenat problém.

Pokud jste během vánočních svátků vlivem přejídání a nízké pohybové aktivity přibrali na váze 2-3kg, pak je velká pravděpodobnost, že po zařazení pravidelného stravování s dostatkem kvalitních bílkovin, pestrého jídelníčku a navýšením pohybové aktivity, se hmotnost vrátí do původního stavu. Pokud však již hubnutí plánujete delší dobu a není to jen záležitost 2-3kg, neváhejte se obrátit na odbornou pomoc a navštívit výživového poradce, který vám s hubnutím poradí a pomůže vám v sobě najít motivaci, která je důležitá pro výdrž po celou dobu hubnutí.

Během hubnutí si nastavíte pravidelný režim

Co člověk, to jiný denní režim. Všichni nejsme stejní. Každý z nás je zvyklý na jiný režim, každému chutnají jiné potraviny, každému z nás vyhovuje jiný druh pohybu. Je to z toho důvodu, že každý jsme vyrůstali v jiném prostředí a návyky od dětství si v sobě neseme po celý život. Změna návyků vedoucí k hubnutí a ke zdravému životnímu stylu je pro každého jinak obtížná, pro některé jedince až stresující. Dávejte si proto postupné cíle. Pokud budete chtít svůj dosavadní režim hned celý překopat a obrátit o 180 stupňů, dlouho to nevydržíte. Už před novým rokem byste své tělo měli na hubnutí připravit a alespoň se nepřejídat. Vyhnete se tak myšlenkám typu: „Tento chlebíček je můj poslední.“ Začněte třeba tím, že budete jíst v pravidelných intervalech a vyřadíte uzobávání mezi jídly. Pro někoho, kdo dosud nebyl zvyklý např. snídat, bude toto velká změna. Později se zkuste zaměřit na dostatečný pitný režim s převahou čisté neperlivé vody. Následně můžete přidat vhodnou pohybovou aktivitu. Pište si každý den poznámky o tom, co se vám podařilo splnit. Uvidíte, že z toho budete mít radost. Důležitou roli při hubnutí hraje také psychika. Pokud se vám v daný den něco nepovede, nezoufejte, přejděte to a pokračujte dál.

Jak rychle hubnu?

Každý člověk chce vidět výsledky hubnutí co nejdříve, nejlépe ihned. Pokud se vám zdá, že hubnete příliš pomalu, položte si základní otázku: „Jak dlouho jste na vaši dosavadní hmotnost přibírali?“ Díky tomuto si uvědomíte, že hubnutí je mnohem rychlejší.
Pro udržení motivace je důležité vidět skutečné výsledky hubnutí. Každé kilo, co dostanete dolů vás nakopne k tomu pokračovat a pomůže vydržet. Dieta It`s my life! funguje vždy a na každého. Proto při rozhodnutí se zhubnout v rámci novoročního předsevzetí je naše dieta pro vás tou nejlepší volbou.

Hubnutí s It’s my life

It’s my life je expert na redukci hmotnosti a výživové poradenství.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

Výživové poradenství

  • Již sestavené dietní plány.
  • Odborně vyškolení certifikovaní a výživoví poradci.
  • Podrobní analýza těla na váze InBody.
  • Najdete nás ZDE

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací

* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.

Copyright 2024 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.