• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

Tipy na Mikulášskou nadílku od It’s my life!

Po roce tu opět máme zimní období. Pro některé oblíbená roční doba, pro druhé méně příjemný čas. Naštěstí jsou však chvíle, na které se snad těšíme všichni – Svátek svatého Mikuláše a Vánoce. A právě Mikuláš nám otevírá tu kouzelnou dobu plnou očekávání a předvánoční náladu. V obchodech na nás číhá adventní kalendáře, různé čokoládky a spousta jiných cukrovinek již od konce léta – sortiment stále se každoročně opakující. Patříte-li mezi ty, kteří neradi nakupují stále stejné věci a dárky druhým, nabízíme vám spoustu originálních darů k Mikuláši, jež dokáží ocenit i ti více či méně nároční a k tomu svým blízkým připravíte příjemné překvapení a nečekanou změnu.

Sestavte si balíček, který každý ocení

Chystáte-li balíček pro milovníky sladkého, určitě nevynechejte poctivé ořechové krémy, jejichž použití v kuchyni je opravdu rozmanité. Přibalit k nim nezapomeňte originální sladký chléb s müsli, rozinkami a ořechy, jež výborně chutná i samotný. Na rychlé zakousnutí se bude jistě hodit i sezamová halva bez cukru či trojhránky se skořicí a jablkem. S čokoládovým dortíkem či kakaovým pudingem určitě také neprohloupíte a navíc zajistíte, že alespoň nějaké napečené cukroví vydrží až do Vánoc. A co by to bylo za balíček bez ořechů? I zde máme řešení ve formě mandlí natural a jemných kešu oříšcích.

Chcete-li své blízké v těchto chladných dnech opravdu potěšit, zabalte k balíčku Smart Tea, jež nejen krásně prohřeje, ale dodá i spoustu energie. Místo džusů a dalších sladkých nápojů, plných jednoduchých cukrů, kterých máme hlavně v tomto období velký nadbytek, obdarujte známé Zero Drinkem s příchutí pomeranče, kiwi a lesních plodů, který navíc skvěle chutná i jako horký nápoj.

Chystáte-li balíček pro ženu, určitě vám bude vděčná za Smart Collagen, neboť pleť, vlasy a nehty v zimním období velmi trpí. Navíc je ve formě nápoje s příjemnou chutí. A pokud přidáte jemně perlivé nealkoholické víno, křupnisi či smetanové trojhránky, váš balíček bude zaručeně bezkonkurenční!

Nezapomeňme však ale i na pořádné chlapy, kteří nejvíce ocení sušené maso a vepřovou či hovězí konzervu. Pokud chcete opravdu zabodovat, přibalte ještě škvarkovou pomazánku, bůčkovou paštiku či trhanou kachnu a máte vyhráno. Sportovcům můžete k balíčku přidat ještě BCAA aminokyseliny a třeba i proteinovou tyčinku!
Ve fantazii se meze nekladou, proto neváhejte a složte si balíček dle svých představ a chutí. Můžete si být jisti, že vaši blízcí kreativitu a originalitu náležitě ocení. Jako bonusem vám bude i vědomí toho, že veškeré chuťovky, které bude balíček obsahovat, jsou zdravé a kvalitní!

Hubnutí s It’s my life

It’s my life je expert na redukci hmotnosti a výživové poradenství.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

Výživové poradenství

  • Již sestavené dietní plány.
  • Odborně vyškolení certifikovaní a výživoví poradci.
  • Podrobní analýza těla na váze InBody.
  • Najdete nás ZDE

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací

* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.

Copyright 2024 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.