• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

Letní nástrahy

Příchod horkých letních dnů pro mnohé z nás znamená trávení více času u vody, grilování s přáteli, dlouhé letní noci a dovolenou u moře. Většina těchto aktivit bývá spojována s určitými stravovacími letními nástrahami, které v jiném období roku zařazujeme do jídelníčku jen velmi zřídka. Ještě před létem se na poslední chvíli snažíme shodit pár kilo do plavek, ale kdo z nás si v takovém režimu udrží zhubnutá kila až do zimy? Na co bychom si v létě měli dát pozor, abychom svá kila opět nenabrali?

Zmrzlina

Některé možná překvapí, že již kopeček smetanové zmrzliny má stejnou energetickou hodnotu jako půlka hlavního chodu. Při nákupu bychom se tedy měli zaměřit spíše na vodové zmrzliny nebo sorbety, které jsou sice bohaté na cukry, ale co do počtu energetického příjmu bývají o něco chudší. Mnohem lepší variantou však je vyrobit si zmrzlinu doma z ovoce, které máte zrovna při ruce. Ovoce stačí rozmixovat, můžeme přidat bílý jogurt, stévii, případně javorový sirup, naplníme do formiček a zamrazíme. Takto připravenou domácí zmrzlinu si můžeme dopřát bez jakýchkoliv výčitek svědomí.

Limonády

V parném létě nás mohou zlákat také nápoje, které se na první pohled tváří, že nás zchladí a osvěží. Mezi takové nápoje patří například ledová tříšť, ledový čaj nebo cukrové limonády. Tyto nápoje obsahují spoustu cukru a tím do sebe dostáváte zbytečné kalorie, které tělo nevyužije. Nejpřirozenější pro tělo je čistá neperlivá vody. Tu si však můžete v době léta obohatit salátovou okurkou, mátou, meduňkou nebo kousky ovoce. Bez výčitek si můžete také dopřát osvěžující It’s my life! nápoj Zero Drink s příchutí pomeranče, kiwi a lesních plodů.

Alkohol

Léto a s ním spojené nejrůznější párty, grilování, festivaly, to vše si často zpříjemňujeme nějakým tím koktejlem či sklenkou vína nebo piva. Konzumace alkoholu bývá při hubnutí velkým problémem. Nejenže tělo dává přednost odbourávání alkoholu před odbouráváním tuků, ale mnozí z nás i ani neuvědomují, kolik kalorií se v jednom nevinném drinku může skrývat. Pokud si dáme koktejl složený z panáku tvrdého alkoholu a doplníme všemožnými sirupy či džusy, rázem se energeticky dostaneme na porci bramborového salátu s řízkem. Pokud si tedy chceme dopřát nějaký ten alkohol, nejvhodnější variantou je bílé suché víno doplněné o sklenici vody, případně vinný střik.

Dovolená All Inclusive

Tento typ dovolené je pro nás pořádnou zkouškou vůle, jelikož máme neomezený přístup k jídlu a nápojům téměř celý den. Často tak máme tendence toho sníst mnohem více než při běžném denním režimu, jelikož nás láká vše ochutnat. Důležité je dodržovat denní rytmus a rozeznávat hlavní chody. Jak se říká – hlad je převlečená žízeň, proto každé jídlo zahajme sklenicí vody. Každé jídlo můžeme zahájit talířem zeleniny doplněným o vhodné bílkoviny (maso, ryby, čerstvé sýry). Milovníci sladkostí by měli upřednostňovat tvarohové dortíky před smetanovými, případně volit ovoce.

Hubnutí s It’s my life

It’s my life je expert na redukci hmotnosti a výživové poradenství.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

Výživové poradenství

  • Již sestavené dietní plány.
  • Odborně vyškolení certifikovaní a výživoví poradci.
  • Podrobní analýza těla na váze InBody.
  • Najdete nás ZDE

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací

* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.

Copyright 2024 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.