• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

Láska prochází žaludkem

Každý z nás si vytváří vztah k jídlu již od útlého dětství. Jídlo není jen zdrojem energie, ze kterého čerpáme živiny, ale také nám pomáhá kompenzovat vnitřní pocit prázdnoty, dává nám pocit vnitřního naplnění a přináší nám radost do života. U dobrého jídla se často scházíme, abychom utužili přátelství, navázali pracovní poměr anebo si našli cestu k srdci svého milovaného partnera.

Důležitou roli v harmonii vztahu tvoří společné stravovací návyky. Lidé, kteří si rozumí u jídla, si většinou rozumí i v životě. Stejně je tomu i naopak. Pokud je muž zastánce tradiční české kuchyně, stěží si bude rozumět se ženou, která je veganka. Určitá souhra partnerů při výběru restaurace a jídla může být známkou prosperity dlouhodobého vztahu.

Láska a jídlo spolu úzce souvisí. Není divu, že k oslavě svátku svatého Valentýna patří i dobrá večeře, kdy můžeme společný čas proměnit v nezapomenutelnou chvíli. Spoustu párů tento svátek slaví v prostředí oblíbené restaurace. Slavnostní večeři si však můžeme připravit i doma s partnerem. Při společném vaření prověříme naši schopnost spolupracovat a dáme prostor společné diskuzi. Jídlo bychom měli volit nenáročné na přípravu, abychom nestrávili vařením celý večer. Ideální je volit lehčí jídlo na trávení, které nás příliš nevyčerpá a nedonutí nás svalit se po večeři k televizi. Ideální volbou pro tento večer je třeba plátek masa nebo ryby a jako příloha grilovaná zelenina.

Afrodiziaka

Zatímco těžká jídla považujeme za zabijáky vášně, jsou i potraviny, které mají opačný účinek. Zlepšují prokrvení orgánů v malé pánvi, napomáhají nám zvýšit touhu, dodávají energii a navozují sexuální apetit. Pokud tedy chceme probudit v partnerství vášeň, lze zakomponovat do valentýnského menu tyto potraviny:

Zázvor

Kořen zázvoru se přidává jako koření do jídla, ale lze si z něj připravit i čaj. Prohřívá celý organismus. Působí nejen jako afrodiziakum, ale i jako prevence proti nachlazení.

Celer

Celeru byly připisovány povzbuzující vlastnosti v oblasti lásky již u starých Řeků a Římanů. Přisuzují se mu nejen zázračné léčivé účinky, ale také to, že podporuje mužskou potenci. Celerovou polévku vařila i madame de Pompadour králi Ludvíku XV.

Čokoláda

Čokoláda se už odjakživa považovala za povzbuzovače sexuální touhy. Uvolňuje endorfiny – hormony štěstí a zvyšuje chuť na sex. Funguje však mnohem lépe u žen než u mužů.

Ústřice

Nejen ústřice, ale také další mořské plody jako jsou mušle, krevety nebo humři mohou mít vliv na vybuzení libida. Nejčastěji je konzumujeme zakápnuté citronem. Ústřice obsahují látky, které zvyšují nejen sexuální touhu, ale také podporují kvalitu spermií.

Chřest

Chřest je mírné afrodiziakum, které působí na estrogen u žen a testosteron u mužů. Pro svůj tvar podněcuje chřest u žen fantazii. Navíc stimuluje libido a zvyšuje sexuální chutě.

Červené víno

Všeobecně alkohol patří mezi nejznámější afrodiziaka. Uvolňuje a prokrvuje tělo. Je třeba ale dbát na rozumné množství, jinak působí opačně a sexuální aktivita začne rapidně klesat.

 

Hubnutí s It’s my life

It’s my life je expert na redukci hmotnosti a výživové poradenství.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

Výživové poradenství

  • Již sestavené dietní plány.
  • Odborně vyškolení certifikovaní a výživoví poradci.
  • Podrobní analýza těla na váze InBody.
  • Najdete nás ZDE

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací

* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.

Copyright 2024 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.