• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

Kůže a dieta

Proč vzniká povislá kůže?

Při přibírání na váze se tuk někde musí ukládat. Ukládá se okolo orgánů a pod kůží, která se postupně natahuje, čím více přibíráme. A tak to pokračuje stále dokola, dokud se nerozhodneme něco změnit. Příliš rychlé hubnutí může způsobit, že kůže začne viset. Ať se snažíte zhubnout tuk na břiše, zhubnout v pase nebo v jiných problematických partiích, vždy dbejte následujícím zásadám.

– Hlavní je dodržovat pitný režim. Kůže potřebuje kvalitní hydrataci. A i naši klienti mají povinný pitný režim minimálně 2 litry vody denně.

– Správná strava je pro kůži také velice důležitá. Především kolagen a elastin jsou pro kůži nezbytné živiny.

– Najděte si vhodnou pohybovou aktivitu, která pomůže nejen při redukci váhy a odbourávání tuků, ale také při zpevňování povislé kůže.

– Věnujte své kůži dostatečnou péči. Při péči o povislou kůži je důležité dbát především na její regeneraci.

Ketóza a hubnutí - vliv na kůži

 

Hubnutí s It’s my life

It’s my life je expert na redukci hmotnosti a výživové poradenství.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

Výživové poradenství

  • Již sestavené dietní plány.
  • Odborně vyškolení certifikovaní a výživoví poradci.
  • Podrobní analýza těla na váze InBody.
  • Najdete nás ZDE

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací

* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.

Copyright 2024 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.