• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

Jarní detox s dietou It’s my life!

V dnešní době je náš organismus vystaven řadě vnějších vlivů, které na nás nemají příliš dobrý dopad. Ať už se jedná o znečištěné životní prostředí, výfukové plyny, chemické látky, aditiva v potravinách, vše se v našem těle postupně usazuje. Naštěstí je naše tělo vybaveno orgány, které mají čistící (detoxikační) funkci – jedná se o játra, ledviny, střeva, plíce, kůže a lymfatický systém. V lidském těle probíhá detoxikace neustále. Pokud by tomu tak nebylo, velmi snadno by došlo k otravě organismu a zemřeli bychom. Úkolem těchto detoxikačních orgánů je třídění nežádoucích látek, jejich dočasné skladování a následné vyloučení z těla pryč.

Jakou roli mají játra a ledviny?

Klíčovým detoxikačním orgánem jsou játra, právě ta bývají nejvíce zatěžovaná. Slouží jako filtr pro škodlivé a toxické látky a tím nás chrání. Proto si svá játra musíme chránit a pečovat o ně. Pokud jsou však játra přetížena, toxiny se dostávají zpět do tělesných tkání. Velmi důležitou detoxikační roli hrají také ledviny. V ledvinách se na rozdíl od jater škodlivé látky neskladují. Slouží hlavně k filtraci krve a odstraňují škodlivé produkty metabolismu, které jsou pak močí odváděny pryč z těla. Aby však ledviny mohly tuto funkci zastat, je třeba také dodržovat dostatečný pitný režim. Jelikož tyto detoxikační orgány bývají hodně zatěžovány, měli bychom jim čas od času ulevit, podpořit jejich funkci a pomoci jim odstranit špatné látky z těla pryč. Za nejvhodnější období se považuje jaro, jelikož nám detoxikace pomůže s očistou těla po zimě a svátcích. Stejně tak účinná ale může být i na podzim, kdy se naopak naše tělo připravuje na náročnou zimu.

Kdy bychom měli myslet na detoxikaci organismu?

Na očistu těla bychom však měli myslet i po ukončení hubnutí. Během hubnutí totiž dochází k odbourávání tuku v těle. Bohužel však současně s tím vznikají v těle jako odpadní produkt škodlivé a toxické látky. Tyto škodliviny je třeba co nejrychleji z těla odstranit.

Co nám s detoxikací pomůže?

Největší péči svému tělu poskytneme užíváním Ostropestřce s kopřivou It’s my life!. Ostropestřec napomáhá k regeneraci jaterní tkáně, podporuje odtok žluči a vyplavuje z těla nahromaděné toxiny. Ostropestřec se také užívá jako prevence před ztučněním jater, proti žlučníkovým kamenům, ale přispívá i k trávení a napomáhá udržovat normální hladinu cukru v krvi. Kopřiva nám pomáhá nejen zbavit se odpadních látek, ale působí podpůrně také na lymfatický systém, osvěžuje organismus a má vliv na správnou činnost ledvin. Balení obsahuje 100 tablet, užívá se 1 tableta denně. Ostropestřec s kopřivou doporučujeme užívat od 4. kroku dietního programu It’s my life!.

Hubnutí s It’s my life

It’s my life je expert na redukci hmotnosti a výživové poradenství.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

Výživové poradenství

  • Již sestavené dietní plány.
  • Odborně vyškolení certifikovaní a výživoví poradci.
  • Podrobní analýza těla na váze InBody.
  • Najdete nás ZDE

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací

* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.

Copyright 2024 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.