• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

Jak zhubnout do plavek? Ještě to stihnete

Ketóza a vliv na kůžiCelý rok jste schovávali nadbytečná kila pod volné oblečení. Léto se však rychle blíží a s ním i plavková sezóna. S horkým počasím začnete opět odkládat svrchní vrstvy svetříků. Už teď si někteří z vás pokládají otázku: „Proč jsem jen s hubnutím nezačal/a dřív?“ Ještě stále není nic ztraceno. Věřte, že vysněnou postavu máte na dosah ruky. Je ale třeba pustit se do hubnutí okamžitě.

 

Žádný cíl není nedosažitelný, stačí si k němu zvolit tu správnou cestu. Zdravé a rychlé hubnutí přináší efektivní dieta It’s my life!. Právě teď máte poslední možnost nakoupit do konce května dietní program ještě za staré ceny, od června totiž dieta podraží.

Dietní program It’s my life! byl vyvinut ve spolupráci s renomovanou českou laboratoří. Sortiment produktů je tak rozmanitý, jak rozmanité jsou vaše chutě. Zahrnuje širokou škálu proteinových jídel, které splňují nejpřísnější normy. Samozřejmostí je zastoupení všech potřebných vitamínů, minerálů a stopových prvků.

Dietní plányVelkou výhodou dietního plánu je, že funguje skutečně na každého. Nebudete se trápit hladem, a navíc nemusíte počítat kalorie ani intenzivně cvičit. Produkty It’s my life! dodávají tělu vysoce kvalitní bílkoviny a zároveň obsahují minimální množství sacharidů. Tím se v těle navodí metabolický proces, který pomáhá ztrácet tuk, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.

První výsledky na sobě zpozorujete již během prvních dnů, což vám zvýší motivaci v dietě pokračovat. Po pár týdnech si už začne změn na vašem těle všímat i vaše okolí.

Proteinová jídla lze zakoupit samostatně zvlášť nebo ve výhodných balíčcích, které jsou již nakombinované a určené pro více týdnů hubnutí. Díky takto předpřipraveným dietním plánům vám odpadnou starosti s výběrem jednotlivých produktů a tím i značně ušetříte.

Výběr dietního plánu závisí na požadovaném úbytku kilogramů. Každý dietní plán se skládá z 6ti po sobě jdoucích fází. První tři fáze slouží k redukci hmotnosti, zbylé fáze k zafixování hmotnosti, zabránění jojo efektu a naučení se stravovat do budoucna. Díky dietnímu programu It’s my life! zhubnete zdravě za krátký čas, bez jojo efektu a v létě se tak v plavkách můžete pyšnit skvělou postavou.

Hubnutí s It’s my life

It’s my life je expert na redukci hmotnosti a výživové poradenství.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

Výživové poradenství

  • Již sestavené dietní plány.
  • Odborně vyškolení certifikovaní a výživoví poradci.
  • Podrobní analýza těla na váze InBody.
  • Najdete nás ZDE

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací

* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.

Copyright 2024 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.