• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

3 tipy, jak se rychle dostat do formy

Léto se nezadržitelně blíží. A vy přemýšlíte, jak se po zimě dostat zpět do formy? Způsobů, jak zhubnout nadbytečná kila, nebo vyrýsovat postavu dřív, než přijde plavková sezóna, je hned několik. Sepsali jsme pro vás ty nejlepší tipy, díky kterým půjde hubnutí snadno, rychle a zdravě.

1. Přizpůsobte hubnutí svému tempu

S hubnutím začněte pozvolna. Vezměte v úvahu své dosavadní návyky – ať už ty stravovací nebo sportovní. V případě, že dlouhodobě nejíte ani necvičíte přímo ukázkově, začněte postupně a snažte se vydržet. Jakmile se vám podaří shodit nějaké to kilo, budete se cítit dobře jak psychicky, tak fyzicky. Získáte také více energie a nebudete tolik unavení.

2. Jezte pravidelně a zdravě

3 tipy, jak se rychle dostat do formyZapomeňte na nesmyslné hladovky. Během hubnutí je naopak důležité jíst vyváženě a v pravidelných intervalech po třech až čtyřech hodinách. Jídelníček si můžete připravit i sami. Vynechte alkohol, omezte sacharidy, sůl, bílou mouku i nezdravé tuky. Naopak jezte více zeleniny a myslete na to, abyste měli plnohodnotný jídelníček. V opačném případě byste totiž svému zdraví spíše uškodili.

Pustit se s námi můžete také do proteinové diety. S It’s my life zvládnete vyrýsovat postavu snadno, rychle a především zdravě. Hned na začátku si vyberete dietní plán, který si zvolíte podle toho, kolik kilogramů chcete zhubnout. Celý program se skládá z pěti fází, během kterých budete jíst sáčky It’s my life a postupně k nim přidávat další potraviny. Tělo se během hubnutí pročistí a získá potřebné živiny.

3. Nezapomeňte na pohyb i odpočinek

Kromě stravy je velmi důležitý také pohyb. Pokud hubnete s It’s my life a jste ve třetí nebo pozdější fázi ketodiety, můžete začít sportovat.

3 tipy, jak se rychle dostat do formyNa začátku diety – v první a druhé fázi – ovšem sportovat nedoporučujeme. Tělo totiž dostává menší příjem kalorií. A v případě, že byste měli výrazně větší výdej než příjem, mohlo by se vám při náročnější aktivitě udělat nevolno, ale také byste začali hubnout ze svalů. A to není dobře. Od třetí fáze diety, kdy už do jídelníčku zařadíte i bílkoviny, je sport naopak vhodný a každý pohyb se počítá. Můžete chodit na procházky, vyběhnout do přírody nebo třeba vyrazit do posilovny. Nezapomeňte se však před každou aktivitou dostatečně rozehřát.

V případě, že chcete budovat svaly, zařaďte silové cvičení. Pokud naopak chcete shodit nějaké ty tuky, jsou vhodnější vytrvalostní aktivity. Opět ale myslete na to, abyste to hned ze začátku nepřepálili. Do cvičení se můžete pustit třeba i s kamarádkou nebo kamarádem. Získáte tak tu správnou motivaci a můžete se vzájemně podporovat.

A jak často cvičit? Záleží na tom, jak vypadal váš režim před dietou. Někomu vyhovuje cvičení několikrát do týdne, jiný preferuje sport třeba jen jednou týdně. Vždy však myslete na to, aby se tělo dostatečně zregenerovalo. Dopřejte si proto odpočinek třeba dva až tři dny po cvičení. Nezapomeňte na dostatečný pitný režim a vhodnou stravu před sportem a po něm.

Jak začít?

Chcete se pustit do hubnutí a nevíte si rady, který dietní plán je pro vás ideální? Nebo potřebujete pomoci s výběrem produktů It’s my life? Rádi vám poradíme. Zastavte se na některou z našich poboček, nebo se ozvěte naší výživové poradkyni Tereze. Těšíme se na vás.

Hubnutí s It’s my life

It’s my life je expert na redukci hmotnosti a výživové poradenství.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

Výživové poradenství

  • Již sestavené dietní plány.
  • Odborně vyškolení certifikovaní a výživoví poradci.
  • Podrobní analýza těla na váze InBody.
  • Najdete nás ZDE

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací

* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.

Copyright 2024 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.