• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

Hubnutí po Novém roce: aby předsevzetí vydrželo

Letos konečně zhubnu! Jak zvládnout novoroční předsevzetí

Hubnutí patří k nejčastějším novoročním předsevzetím. 80 % Čechů však bohužel selže už během prvních měsíců. Pokud chcete i vy v příštím roce shodit přebytečná kila, máme pro vás 6 tipů, které vám pomohou překonat kritické období na začátku.

Hubnutí po Novém roce: aby předsevzetí vydrželo

1. Ujasněte si motivaci k hubnutí

Pokud chcete s hubnutím uspět, potřebujete silnou motivaci. A podle našich zkušeností nestačí vágní odůvodnění „hubnu, protože by to tak mělo být“. Zamyslete se nad skutečným důvodem: Chcete víc energie na hraní s dětmi? Rádi byste se dostali do lepší kondice kvůli pěším výletům s kamarády? Toužíte vyjít schody bez zadýchání nebo si zavázat boty, aniž by vám překáželo narostlé bříško? Čím konkrétnější budete, tím zvýšíte šanci, že u hubnutí vytrváte.

2. Stanovte si reálný cíl

Buďte k sobě upřímní a nepřehánějte. Možná máte před očima ideál krásy v podobě hubených modelek z časopisů. Proč ne, ale stanovte si pro takovou cestu několik záchytných bodů. Neplánujte jen dlouhodobě, ale promyslete i krátkodobé a střednědobé milníky. Až takový cíl splníte, budete mít radost z dílčího vítězství a ta vám dodá motivaci ke zdolání další reálné mety.

3. Za úspěch se odměňte

Jen pozor, čím si radost uděláte. Doporučujeme přenastavit myšlení, takže nevnímejte jako nejlepší odměnu jídlo. Po splnění krátkodobého cíle si třeba kupte nové šaty, zajděte ke kadeřnici nebo pozvěte kamarády na kávu. A oslavte pokrok společně.

4. Najděte si dietního kamaráda

Otevřete přes svátky téma hubnutí s rodinou nebo známými. A možná najdete parťáka, který se do hubnutí pustí s vámi. Získáte člověka se stejným novoročním předsevzetím a navzájem se povedete k dodržování pravidel.

Pokud vás zajímají výhody hubnutí v páru, přečtěte si samostatný článek. >>

5. Buďte na sebe hodní

Neberte jeden nepatřičný zákusek nebo příliš kalorickou večeři jako selhání. Chybuje každý a změna dosavadního životního stylu je opravdu velká výzva. Pokud občas sníte něco nedietního, nebuďte na sebe zlí, nevyčítejte si to a pokuste se hned další den vrátit na správnou cestu.

6. Nevzdávejte se

Viditelných výsledků si všimnete až po nějaké době. Neopouštějte dietní plán, pokud vám po dvou týdnech hubnutí ukáže váha v koupelně stejnou cifru jako před Silvestrem. Každý organismus je jiný, váha mnohdy stagnuje i při dlouhodobé dietě a tělo se musí nejprve hormonálně srovnat. Změny se tedy dějí uvnitř těla a byla by škoda přestat dříve, než si úbytku váhy všimnete očima.

Vše dobré v roce 2023 a držíme vám palce

Pokud ještě zvažujete, jestli se hubnutí dostane na seznam vašich předsevzetí, možná vám v rozhodování pomohou články o vhodné zimní stravě nebo párovém hubnutí.

A jestli už máte jasno, vhodný dietní plán najdete na našem webu.

 

Vyberte si proteinové jídlo, dietní plán na míru nebo některý z doplňků

Dietní plány

Proteinová jídla

Nápoje

Doplňky stravy

Hubnutí s It’s my life

It’s my life je expert na redukci hmotnosti a výživové poradenství.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

Výživové poradenství

  • Již sestavené dietní plány.
  • Odborně vyškolení certifikovaní a výživoví poradci.
  • Podrobní analýza těla na váze InBody.
  • Najdete nás ZDE

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací

* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.

Copyright 2024 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.