• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

Dietní program It’s my life! a pohyb

Pohyb a vyvážená zdravá strava by měly být součástí života každého z nás. Proto jsme se rozhodli pomáhat lidem, kteří tyto návyky nemají osvojené, aby se staly přirozenou součástí jejich života.

 

Dietní program a hubnutíHubnoucí Dietní program It’s my life! je založen na zvýšeném příjmu bílkovin a sníženém příjmu sacharidů. Díky tomu vzniká metabolický proces zvaný ketóza. Ketóza probíhá primárně v játrech zvyšuje se během ní hodnota ketolátek v krvi a moči. Ketóza = spalování tuků. Tedy pokud tělo vyčerpá ze svých zásob všechny sacharidy, začne spalovat tuky. Možná se nyní ptáte, proč člověk nezačne hubnout i svaly? V tom tkví právě kouzlo naší diety. Jako pohonnou látku začne tělo využívat tuk a svaly zůstanou zachované díky zvýšenému příjmu bílkovin, které se nacházejí v našich produktech. Kromě bílkovin obsahují naše produkty dostatek minerálu, živin a stopových prvků, takže slouží jako plnohodnotné náhrady stravy, nikoliv jako výživové doplňky.

 

Jak funguje hubnoucí dietní program It’s my life!?

Hubnoucí program It’s my life! se skládá ze šesti fází, kterými naši klienti postupně procházejí, až přejdou na běžnou stravu. Během jednotlivých fází učíme klienty, jak správně jíst a přemýšlet o stravě. Nejdůležitější je šestá fáze, tzv. udržovací. Další výhodou našeho dietního programu je to, že i po jeho skončení klient nadále dochází na výživovou poradnu It’s my life! na pravidelné kontroly. Náš výživový poradce jej nadále podporuje a pomáhá mu.

Kromě zdravého a správného stravování chceme naše klienty naučit milovat sport a pohyb. Nemusí se stát vrcholovými sportovci nebo trávit hodiny ve fitness centrech, jde nám o to, aby se pohyb stal přirozenou součástí jejich života. Pohybová aktivita je jedním z nejdůležitějších ukazatelů zdraví a její nedostatek snižuje odolnost organismu a může zhoršit celkový zdravotní stav.

 

Hubnoucí program It’s my life! a sport

Klientům však nedoporučujeme pohyb hned od první fáze hubnutí, kdy jsou na plné náhradě stravy a mají nízký kalorický příjem. Neměli by totiž na sport příliš energie. Doporučujeme denní procházky cca 45 minut až hodinu. Klasické sporty, jako jízdu na kole, na bruslích, běh, plavání nebo posilování doporučujeme až od třetí fáze hubnutí, kdy kromě našich produktů konzumují také jedno jídlo denně, a to oběd ve formě bílkovin se zeleninou.

Samozřejmě pracujeme i s klienty, kteří jsou na sport zvyklí. Těm radíme, jak se stravovat před a po fyzické aktivitě, protože s tím mívají největší potíže. Klienty na pobočkách měříme přístrojem InBody, který nám mimo jiné řekne, jak jsou na tom s bazálním metabolismem. Drtivá většina klientů má zpomalený metabolismus, pokud tedy sní před sportem nesprávné jídlo, mohou během tréninku ztratit až 50 % z hodnoty pálení tuků. Klientům tedy doporučujeme vždy před fyzickou aktivitou konzumovat dostatek bílkovin, které se tráví déle a zasytí na delší dobu. Často je doporučujeme konzumovat i po sportu, kdy slouží na regeneraci svalové hmoty a podporují obranyschopnost organismu. K tomu je vhodný například některý z našich proteinových koktejlů, proteinová sušenka nebo sušené maso.

Pokud se stále ještě rozmýšlíte, jestli začít s naším dietním programem, neváhejte navštívit nejbližší výživovou poradnu It’s my life! a naši vyškolení a certifikovaní poradci vám rádi pomohou najít správnou cestu ke zdravému hubnutí.

Hubnutí s It’s my life

It’s my life je expert na redukci hmotnosti a výživové poradenství.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

Výživové poradenství

  • Již sestavené dietní plány.
  • Odborně vyškolení certifikovaní a výživoví poradci.
  • Podrobní analýza těla na váze InBody.
  • Najdete nás ZDE

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací

* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.

Copyright 2024 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.