• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

Fast food a dieta – jde to skloubit?

Většina lidí, kteří se snaží celý život zhubnout, hledají nějaké zázračné řešení, které by jim pomohlo rychle zhubnout a vybírají si nejrůznější diety. Když se řekne dieta, tak si většina lidí představí hlavně omezování ve stravě, chutě na sladké a nevnímají to pozitivně. Přitom termín dieta ve své podstatě souvisí se zdravotním stavem u nemocných pacientů, kteří musí dodržovat speciální dietní opatření, které jim naordinuje lékař, aby se jim zlepšil zdravotní stav.

Pokud chcete zhubnout, tak byste měli dodržovat zásady zdravého stravování a měli byste sledovat složení jednotlivých potravin, znát jejich kalorickou hodnotu a vědět jaké potraviny zvolit v který čas. Neznamená to ale, že byste museli hned z jídelníčku vyřadit všechno, co máte rádi. Pokud k životu potřebujete čokoládu, tak si ji neodpírejte a klidně si pásek vaší oblíbené čokolády dejte, ale spíše to udělejte dopoledne, nebo ráno ke snídani, než večer před spaním.

Dá se skloubit redukce hmotnosti s výjimečnou návštěvou ve fast foodu?

Začali jste s dietou, omezili jste všechny špatné návyky a jíte zdravá a méně kalorická jídla? Jedete třeba na pracovní meeting někam do velkoměsta, nebo někam cestujete a nevíte, jak to udělat s jídlem? Většina lidí nemá moc času si chystat každý den krabičky s jídlem, proto někdy nastanou situace, kdy budete hladoví a nebudete mít u sebe nic nachystaného z domova a budete nuceni si někde něco koupit.
Nejrychlejší a nejlevnější řešení nabízí fast foody, bageterie, různé restaurace, kde nabízí kebab, čínské jídlo a podobně. Vše, co tyhle společnosti nabízí, nemusí být nutně nezdravé a kalorické jen proto, že to patří do fast foodu. Vždy máte možnost volby. Ve fast foodech je většinou problémem technologická úprava potravin – fritování. Dále vysoký obsah sacharidů (bulky na hamburger, hranolky, pečivo, sladké dezerty, zmrzliny atd.), který byste měli ve vašem snažení zhubnout rozhodně vyloučit.

Co si můžete bez výčitek ve fast foodu objednat?

  • Kebab se zeleninou – bez pečiva, bez hranolek, pouze zelenina a maso
  • Cesar salát
  • Zero coca-cola nebo jiná nápoje zero– bez kalorií
  • Celozrnná bageta s lososem/ masem / sýrem a šunkou – v bageteriích si můžete vybrat z několika druhů bagetek a vždy si můžete zvolit i druh bagety (celozrnná)
  • Wrapy se zeleninou a masem

Mějte ale na vědomí, že takový “prohřešek” by se neměl více než jednou měsíčně opakovat. Jde opravdu jen o výjimečné situace, kdy si můžete “dobrotu” z fast foodu dopřát.

Hubnutí s It’s my life

It’s my life je expert na redukci hmotnosti a výživové poradenství.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

Výživové poradenství

  • Již sestavené dietní plány.
  • Odborně vyškolení certifikovaní a výživoví poradci.
  • Podrobní analýza těla na váze InBody.
  • Najdete nás ZDE

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací

* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.

Copyright 2024 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.