• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

Doplňte tělu kolagen a zastavte stárnutí

Když se řekne kolagen, většina lidí si představí přípravek na klouby. Ve skutečnosti se ale kolagen nachází v každém lidském těle, jelikož tvoří základní stavební jednotku všech pojivových tkání. Jedná se o jednu z nejdůležitějších látek našeho organismu. Zajišťuje nám pružnost a pevnost kůže, pleti, kostí, vazů, šlach, chrupavek, ale také vlasů a nehtů.

Tělo si dokáže kolagen v mladém věku v určitém množství samo vyrobit. S přibývajícím věkem však jeho produkce klesá. Tvorba kolagenu je pro organismus velmi náročná a tělo se tomuto procesu ve stáří vyhýbá. Po 30.roce života dochází ke zpomalení až zastavení jeho tvorby. To je důvod, proč organismus stárne a tvoří se vrásky. Úbytek kolagenu se ale stejně tak projeví na stavu kůže, která již nemusí být tak pevná a pružná, na vlasech, které ztrácí svůj lesk a začínají se třepit, ale také na celém našem pohybovém aparátu. Dochází k bolesti kloubů a ochabování svalové hmoty. Z tohoto důvodu bychom měli kolagen v průběhu života doplňovat.

Jeden z nejčastějších mýtů, jak tělu doplnit kolagen, je konzumace „gumových medvídků“ v domnění, že jsou plné želatiny. Želatina sice obsahuje kolagen, ale je ho tam tak strašně málo, že jejich konzumace nemá téměř žádný efekt. Navíc gumoví medvídci obsahují příliš mnoho cukru.

Do určité míry lze kolagen tělu dodat stravou z tučných mořských ryb a mořských plodů, z vaječných bílků, z aspiků a z ořechů a semínek. Kolagen lze také získat z masa nebo z dlouhých táhlých masových vývarů z kostí. Aby si tělo mohlo kolagen samo vytvořit, je potřeba přijímat dostatečné množství vitamínu C.

Ze samotné stravy však mnohdy nedokážeme přijmout takové množství kolagenu, aby to tělu stačilo. Proto je na místě ho přijímat ve formě doplňků stravy. Ne však každý kolagen je pro tělo vhodný a dobře vstřebatelný. Nejúčinnější kolagen je hydrolyzovaný kolagen, ten je pro tělo lépe využitelný.

Kolagen Collalloc je snadno vstřebatelný trávicím systémem a tím je zevnitř kůže našemu tělu okamžitě přístupný. Umožňuje tak zvýšit celkové množství kolagenu v organismu. Výrazně snižuje proces stárnutí pokožky a tvorbu vrásek. Pomáhá s nežádoucími důsledky hubnutí jako je povislá kůže, vrásky v obličeji, nezdravě vypadající vlasy a lámavé nehty.
Collalloc doporučujeme našim klientům užívat již od 1. fáze diety It‘s my life!

Hubnutí s It’s my life

It’s my life je expert na redukci hmotnosti a výživové poradenství.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

Výživové poradenství

  • Již sestavené dietní plány.
  • Odborně vyškolení certifikovaní a výživoví poradci.
  • Podrobní analýza těla na váze InBody.
  • Najdete nás ZDE

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací

* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.

Copyright 2024 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.