• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

Vsaďte na změnu! Čím se liší proteinová dieta It’s My Life od ostatních diet?

Nový rok je tady! A s ním přichází na řadu také novoroční předsevzetí, kdy si často stanovíme, že chceme změnit životní styl, ale také třeba zhubnout. A právě v této chvíli pak přichází na řadu rozhodování, jak si v nabídce různých diet vlastně vybrat tu správnou. Chceme vám poradit. A proto vám prozradíme, v čem je naše dieta jiná a proč byste se měli pustit do změny životního stylu zrovna s námi!

Jak dieta IML funguje?

Proteinovou dietu It’s My Life sestavuje tým odborníků tak, aby tělu během celého procesu hubnutí nic nechybělo a nastartoval se zdravý proces hubnutí pomocí ketózy. Celá dieta totiž funguje právě na jejím principu. Ketóza se vytvoří po několika dnech v našem těle a k jejímu vzniku pomůže navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současné snížení příjmu sacharidů

Kvalitní složení produktů a žádné alergeny

Všechny naše produkty vyrábíme v České republice. Na vyváženém složení si dáváme záležet, a proto využíváme opravdu kvalitní vstupní suroviny. Během hubnutí tak do těla dostanete potřebné živiny, vitamíny, zdravé tuky, omega 3 a 6 mastné kyseliny, enzymy, antioxidanty, minerály i vlákninu. V našich produktech naopak nenajdete žádné chemické náhražky, glutamáty, umělá barviva a konzervanty.

Vsaďte na změnu! Čím se liší proteinová dieta It's My Life od ostatních diet?

 

Produkty IML vás zasytí a při redukci hmotnosti se stanou vhodnou součástí celodenní stravy. A co víc? Z naší nabídky si bez problému vyberou také alergici a lidé s intolerancí potravin! Máme totiž velké množství produktů bez sóji, lepku, ale také bez laktózy.

Nebudete hladovět

V porovnání s ostatními dietami obsahují naše porce až dvojnásobné množství jídla – a i energie. Jeden sáček – tedy jedna porce – má přibližně 40 až 55 gramů.

Ačkoliv jsou diety často spojené s hladověním, s naší dietou je to právě naopak. Při pravidelné stravě proto nehrozí, že by vás přepadl hlad. Nezapomeňte, že při redukci hmotnosti se nesmí hladovět. Ve chvíli, kdy naše tělo hladoví, totiž nehubne z tuků, ale ze svalové hmoty, a to je velká chyba.

Získáte správnou motivaci

Pokud jste se někdy během hubnutí setkali se ztrátou motivace, s naší dietou se vám to nestane. Kdykoliv se totiž můžete obrátit na naše výživové poradce, kteří vám se správným výběrem produktů poradí, zjistí vám množství nezdravého viscerálního tuku, ale také vás změří na přesném a spolehlivém přístroji InBody.

Vsaďte na změnu! Čím se liší proteinová dieta It's My Life od ostatních diet?

 

Další velkou výhodou je to, že si můžete všechny produkty kupovat už od jednoho kusu a namixovat si tak své oblíbené kaše, polévky, koktejly, hlavní jídla, dezerty či palačinky přesně podle vaší chuti. Využít můžete i výhodné balíčky, kde najdete vše, co budete v konkrétních fázích hubnutí potřebovat. Při dodržování naší diety uvidíte rychlé výsledky, přejde vás chuť na sladké a zlepší se vám pleť.

S dietními plány zvládnete hubnutí snadno

Dieta It’s My Life se skládá celkem z 5 fází, díky kterým budete postupně a zdravě hubnout. V první a druhé fázi diety se strava skládá výhradně z produktů IML, v dalších fázích jsou pak naše produkty postupně nahrazovány dalšími potravinami, jako je například maso či zelenina. Během hubnutí s It’s My Life tak přecházíte na normální zdravé stravování a nemusíte se tak bát jojo efektu. Příprava všech jídel je navíc opravdu jednoduchá a rychlá.

Jednotlivé dietní plány jsou označeny písmeny S, M, L, XL a XXL. Konkrétní dietní plán si pak vyberete podle toho, jakého úbytku hmotnosti byste chtěli dosáhnout. Zatímco dietní plán S si vyberete v případě, kdy chcete vytvarovat postavu a zhubnout až 5 kg, po dietním plánu XL sáhnete, pokud je vaším cílem zhubnout 21–25 kg. Jednotlivé plány se pak liší také podle doporučené délky hubnutí, a to proto, aby celý proces probíhal postupně.

Chtěli byste změnit svůj životní styl, ale nejste si jistí, jaký dietní plán si vybrat nebo jaké produkty jsou pro vás ty nejlepší? Ozvěte se naší výživové poradkyni Tereze nebo navštivte některou z našich poraden, které najdete po celé České republice. Rádi vám pomůžeme.

Hubnutí s It’s my life

It’s my life je expert na redukci hmotnosti a výživové poradenství.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

Výživové poradenství

  • Již sestavené dietní plány.
  • Odborně vyškolení certifikovaní a výživoví poradci.
  • Podrobní analýza těla na váze InBody.
  • Najdete nás ZDE

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Více informací

* Výsledky hubnutí se mohou lišit a závisí na metabolismu každého jedince.

Copyright 2024 It's my life!. Všechna práva vyhrazena.